Úvod / Články / Calvin Klein - ck one
Tlačiť

Calvin Klein - ck one

Calvin Klein ck one bol na trh uvedený v roku 1994. Bol vytvorený známymi parfumérmi, ktorými bezpochyby sú Alberto Morillas and Harry Fremont. Medzi zložkami tohto parfému nájdeme bergamot, citrón, mandarínku, kardamon, ananás, papáju, extrakt z kvetu jazmínu, ľaliu lúčnu, zelený čaj, hubu oakmoss z dubového dreva, céder, santalové drievko, pižmo a jantár.

Calvin Klein - ck one

Parfém Ck one bol prvý z radu takzvaných súčasných moderných unisex vôní(vhodných pre mužov i ženy), s cieľovou skupinou mladých vo veku 18 až 24 rokov. O tom, že ako priekopník mal neskutočný úspech už hovoria samotné fakty - hneď po prvých 10-tich dňoch zarobil svojim výrobcom viac ako 5 miliónov dolárov a v roku 1995, čiže len necelý rok po svojom vzniku sa Calvin Klein ck one dostal medzi svetovo najpredávanejšie vône. To naznačuje, že ak siahnete po tejto vôni, môžete si byť takmer istý, že si na nej niečo obľúbite.
Už asi len pre poriadok treba dodať, že ck one je svieža vôňa so silným nádychom citrusových plodov, jemne korenistá, a iba na pozadí sladká po tropickom ovocí.
Je to parfém určený nielen mladým, ale všetkým čo radi stretávajú nových ľudí, pretože ck one je vôňa, ktorá otvára dvere novým známostiam.

Vybrané články

Yves Saint Laurent - Nu

Yves Saint Laurent - Nu

Parfém Nu vytvoril pre Yves Saint Laurent parfumér Tom Ford v roku 2001. Medzi jeho zložkami sú bergamot, biela orchidea,…

Yves Saint Laurent - Y

Yves Saint Laurent - Y

Y po prvý krát uviedol na trh Jean Amic v roku 1964. Y je prvé písmeno v názve Yves Saint Laurent a taktiež francúzske…

Yves Saint Laurent - Yvresse

Yves Saint Laurent - Yvresse

Tento parfém v roku 1993 vytvorila Sophia Grojsman a pôvodne bol na trh uvedený pod menom „Champagne“ – „Šampanské“.…

Salvatore Ferragamo – Incanto Shine

Salvatore Ferragamo – Incanto Shine

Parfém Incanto Shine bol na trh uvedený v marci roku 2007. Vyšiel z dielne Karen Dubreuil a obsahuje zložky ananásu,…